Duminică, 23 septembrie, în Dumbrăveni are loc Festivalul Toamnei și Ziua Fermierului, un eveniment care se desfășoară de câțiva ani, în a doua jumătate a lunii septembrie. Scopul principal este promovarea producătorilor locali. Standurile vor fi amplasate în centrul orașului, iar vizitatorii se pot bucura de o gamă largă de produse agricole, produse apicole, produse lactate sau artizanat. Va fi promovată și bucătăria tradițională, „vedeta” fiind un gustos ceaun ce va fi pregătit de ciobani de la o stână.   

De la ora 12:30 se vor putea vizita standurile, iar de la ora 13:00 are loc deschiderea oficială a evenimentului. În cadrul deschiderii se va stabili care este cel mai frumos stand.

De la ora 14:00 toți cei prezenți se vor bucura de un program artistic susținut de soliști locali și invitați. Printre aceștia se numără Luminița Dejan și grupul vocal „Mugurași de pe Târnavă”, Mircea Marcoș, Coralia Costea, Cristina Ciotloș, Mihai Suteu, Lorena Filipescu, Nelu Șopterean, Formația „Megatone” Cristuru Secuiesc, Ansamblul „Purtata” Mediaș, Ansamblul de Dansuri Germane Valea Viilor și Dansuri Tradiționale Romanes. Invitați speciali sunt Nicolae Furdui Iancu și Corina. Evenimentul va fi prezentat de Luminița Dejan.

Festivalul Toamnei și Ziua Fermierului este organizat de Consiliul Local și Primăria orașului Dumbrăveni.

Articolul precedentBRAŞOV | Şase cetăţeni moldoveni, depistaţi muncind fără forme legale. Amenzi între 10.000-20.000 lei!
Articolul următorMeci de Grand Slam la Sibiu Open