Miercuri, 22 ianuarie, Primăria Municipiului Sibiu a primit pachetele cu produse de igienă pentru persoanele defavorizate din municipiul Sibiu, acordate printr-un proiect cofinanțat din Fondul de Ajutor European.

Conform programului, acest sprijin se acordă persoanelor beneficiare de venitul minim grantat şi  familiilor care primesc alocația pentru susținerea familiei.

Fiecare pachet cântărește 5 kg și conține: cinci periuţe de dinţi,  pastă de dinţi – 300 ml, săpun lichid – 500 ml, șampon  pentru copii – 800 ml, șampon pentru adulţi – 500 ml, detergent de rufe – 2.700 gr.

 Produsele se vor distribui începând de luni, 27 ianuarie, la Cantina Municipiului Sibiu, de pe strada Calea Gușteriței nr. 22, după cum urmează: luni – joi, între orele 9-15, vineri, în intervalul orar 9 -12.

“Ridicarea pachetelor se va face după o programare pe care angajații Direcției de Asistență Socială o vor comunica telefonic fiecărei persoane beneficiare. Persoanele în cauză se vor prezenta în ziua în care au fost programați cu următoarele documente: cartea de identitate/buletinul/carte de identitate provizorie, certificatul de naștere pentru copiii sub 14 ani, în original”, spun reprezentanţii Primăriei Sibiu.

Articolul precedentProgram limitat de vizită pentru aparținători, la Spitalul Judeţean Sibiu, din cauza gripei
Articolul următor15 elevi diagnosticaţi cu gripă, la Liceul de Artă şi Grădiniţa “Elefănţelul Curios” din Sibiu