Schimbare importantă la nivel de conducere la Camera de Comerț, Industrie și Agricultură din Sibiu, anunță Ora de Sibiu.

Gheorghe Aldea (foto sus stânga) a fost schimbat din funcție după ce i-a fost retrasă calitatea de membru în CA-ul CCIA. Acesta s-a trezit că este pionul principal într-un scandal în care a fost acuzat că este ’’lipsit de etică’’, de către directorul general, Eugen Iordănescu (foto sus dreapta).

Totul s-a întâmplat la finele lunii trecute, dar cei de la Camera de Comerț, Industrie și Agricultura din Sibiu, au anunțat abia miercuri, 9 iunie, revocarea lui Gheorghe Aldea de la Alcomsib, din funcția de președinte al CCIA. De fapt Aldea și-a pierdut calitatea de membru al Camerei de Comerț, decizia fiind supusă la vot într-o ședință extraordinară avută loc în 27 mai. Atunci opt dintre cei zece membrii ai Consiliului Director au votat pentru excluderea lui Aldea. Motivele invocate au fost ’’încălcarea repetată și gravă a prevederilor statutare și a îndatoririlor ce îi revin în calitate de președinte’’.

Gheorghe Aldea este acuzat că a executat silit pe proprietara fabricii Roșu din Sibiu. Directorul General al CCIA Sibiu, nimeni altul decât Eugen Iordănescu, l-a acuzat pe Aldea, în timpul ședinței CA din 27 mai, că ar fi executat silit apartamentul și biletele la ordin instituite sub formă de garanții ale doamnei Roșu, fosta proprietară a Roșu SRL.Ca să fie mai convingător totul, doamna Roșu a fost invitată la ședința cu pricina, pentru a își expune situația.

Montaj foto: Ora de Sibiu

Continuarea, AICI

Articolul precedentRaport INSP. În ultima săptămână au fost identificate încă 48 de cazuri de infectare cu variante care determină îngrijorare
Articolul următorVIDEO Experiment Realitatea Plus – Cum îi primește Bucureștiul pe suporterii străini care vin la meciurile EURO