Ieri, polițiștii rutieri au depistat trei conducători auto care au săvârșit infracțiuni la regimul circulației.

Astfel, în jurul orei 18.30, pe strada Samuel Brukenthal din orașul Avrig, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus de către un sibian în vârstă de 38 de ani. Dat fiind faptul că dreptul șoferului de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat, în cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 335 aliniatul 2 din Codul Penal.
Tot ieri, în jurul orei 19.30, tot cu dreptul de a conduce suspendat a fost depistat un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Mureș, aflat la volanul unui ansamblu TIR, pe DN 14, în afara localității Ruși. Și în acest caz s-au declanșat cercetări privind săvârșirea aceleiași infracțiuni, și anume conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având dreptul de a conduce suspendat.
De asemenea, în jurul orei 23.30, pe strada Faurului din municipiul Sibiu, a fost depistat un bărbat în vârstă de 49 de ani, din județul Vâlcea, în timp ce conducea autoturismul aflându-se sub influența alcoolului. La testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, întocmindu-se astfel dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Articolul precedentMuzicienii sibieni au făcut spectacol în Rennes, la Biserica Saint-Laurent
Articolul următorSchimbarea la față a Unității de Primiri Urgențe Sibiu. Cum va arăta secția modernizată