Numărul morților cauzate de o furtună care a lovit Spania cu vânt puternic și zăpadă abundentă a crescut la șapte, în timp ce patru persoane lipseau, informează afp

Vântul puternic și valurile uriașe au izbucnit în orașele de pe malul mării, avariind mai multe magazine și restaurante, distrugând facilitățile de pe plajă și inundând unele străzi din estul țării începând de duminică.

Ultima victimă a fost un bărbat care a căzut în mare în portul de nord-est din Palamos, au spus serviciile de urgență miercuri târziu.

Poliția a găsit, miercuri, un cadavru într-o zonă inundată din estul regiunii Valencia, unde căutau un bărbat în vârstă de 67 de ani care a dispărut în mașina sa, a spus un purtător de cuvânt al poliției locale.

Alte două decese au fost înregistrate în regiunea de sud a Andaluziei – printre care un fermier de 77 de ani ucis după ce o seră s-a prăbușit pe el într-o furtună de grindină, a spus poliția.

Patru oameni încă se crede că lipsesc după ce Storm Gloria s-a prăbușit duminică în estul Spaniei cu rafale de peste 100 de kilometri (60 mile) pe oră, valuri masive, zăpadă și ploaie înghețată.

Agenția națională de vreme Aemet a declarat că furtuna începe să se reducă miercuri, deși a menținut în alertă regiunea de nord-est a Cataloniei și Insulele Baleare.

 

Articolul precedentIncendiu la o fabrică de pe strada Ștefan cel Mare. Pompieri și paramedici ai ISU Sibiu au participat la exercițiu
Articolul următorCum va arăta noul oraș inteligent din Cancun unde vor crește peste 7 milioane de plante