Teatrul Național „Radu Stanca” pleacă astăzi, 21 octombrie, în turneu la Shanghai, piesa „Felii”, având două reprezentații în cadrul China Shanghai International Arts Festival. Spectacolul „Felii” va fi prezentat pentru prima dată în China, în cadrul acestui festival. Este un spactacol one woman show, pentru care, actrița Ofelia Popii a primit în anul 2011, Premiul UNITER.

Reprezentațiile din China ale spectacolului „Felii” vor avea loc joi, 24 octombrie 2019 și vineri, 25 octombrie 2019, de la ora 19:30 pe scena Shanghai Theatre Academy STA – Experimental Theatre. Tot vineri, 25 octombrie, Ofelia Popii va susține pe scena aceluiași teatru, un workshop pentru artiștii invitați la festival. Turneul Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu în China, parte din parteneriatul strategic cu China Shanghai International Arts Festival, este realizat cu sprijinul Ministerului Culturii și al Institutului Cultural Român.

Ofelia Popii, câștigătoare a trei premii UNITER, a unui premiui GOPO și este singura actriță din România care are în palmares Premiul Harold Angel la Festivalul Internațional de la Edinburgh.

 

Articolul precedentA fost confirmat al treilea focar de pestă porcină în județul Sibiu
Articolul următorAsociația A.L.E.G., apel către instituții de a preveni și reclama hărțuirea sexuală la locul de muncă