Un angajat al Tribunalului Sibiu, ce nu se afla în activitate începând din data de 23.10.2020, a fost confirmat pozitiv la testul pentru COVID-19 în urma prezentării la unitatea medicală în vederea testării.

Din primele verificări, nu s-a identificat o legătură între cele două cazuri, contacţii direcţi ai noului caz declarat fiind membrii familiei. Totodată, în cursul zilei de azi, 30.10.2020, un angajat al Tribunalului Sibiu şi un angajat al Judecătoriei Sibiu au acuzat simptome de infectare, fiind anunţaţi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică Sibiu.

Proceduri de dezinfecţie şi igienizare generală au fost deja efectuate în toate spaţiile ocupate de instanţă.

Conducerea Tribunalului Sibiu urmăreşte să asigure desfăşurarea în bune condiţii a activităţii administrativ judiciare a instanţei şi colaborează îndeaproape cu reprezentanţii DSP Sibiu urmând toate măsurile recomandate, astfel, pentru siguranţa colegilor şi a publicului nostru, în perioada imediat următoare întreg personalul instanţelor urmează să fie testat. Rezultatele vor fi aduse la cunoştinţa publicului.

Activitatea instanţelor se desfăşoară în continuare în condiţii normale.

Aşadar, facem din nou apel către toţi participanţii la activitatea judiciară să respecte cu stricteţe măsurile de prevenire a infectării cu coronavirus (COVID-19) anunţate public de către Tribunalul Sibiu.

PURTĂTOR DE CUVÂNT
Expert Cornelia Elena Prundaru

Sursa: Realitatea de Sibiu

Articolul precedentNoi proiecte pentru modernizarea străzilor din Sibiu
Articolul următorBătălia pentru America la Realitatea Plus. Cine va fi al 46-lea președinte, Donald Trump sau Joe Biden?