O femeie a fost găsită, miercuri dimineață, fără suflare într-un lac cunoscut drept Balta lui Gilu, în extravilanul localității Colun.

Se pare că aceasta plecase de la domiciliu acum trei zile și era căutată de soțul său.

“La data de 26 noiembrie, în jurul orei 20, polițiștii Postului de Poliție Racovița au fost sesizați telefonic de către un bărbat cu privire la faptul că soția sa, în vârstă de 46 de ani, din Colun, comuna Porumbacu de Jos, a plecat de la domiciliu posibil în seara zilei de 25 noiembrie, fără a mai reveni. La data de 27 noiembrie, în jurul orei 14,30, pe suprafața apei unui lac cunoscut în zonă drept Balta lui Gilu, în extravilanul localității Colun, o persoană a anunțat polițiștii că a observat o lanternă despre care s-a presupus că ar fi fost folosită de către femeie în seara dispariției. Întrucât exista suspiciunea că femeia s-ar fi deplasat în zonă și ar fi căzut în apă, polițiștii au solicitat sprijinul forțelor specializate din cadrul ISU Sibiu, care au intervenit ieri cu echipaje specializate cu barcă pentru căutarea femeii în apă. Acțiunea s-a desfășurat începând cu ora 15 și a fost sistată în jurul orei 18, din cauza condițiilor de vizibilitate redusă”, explică Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
În cursul acestei dimineți, începând cu ora 9, căutările au fost reluate de către echipajele din cadrul ISU Sibiu și ISU Hunedoara (două echipaje cu barcă și patru scafandri).

“La solicitarea IPJ Sibiu, pentru căutarea unei femei de 46 ani, dispărute de mai multe zile, pe raza localității Colun, comuna Porumbacu de Jos, au intervenit două echipaje de căutare-salvare cu două bărci din cadrul ISU Sibiu, precum și un echipaj format din scafandru de la ISU Sibiu și trei scafandri de la ISU Hunedoara”, spune Cristina Criveanu, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

În jurul orei 10, femeia a fost găsită în apă, decedată.
În cauză, polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor în care a survenit decesul femeii.

Femeie găsită înecată, într-un lac din Colun

Femeie găsită înecată, într-un lac din Colun

Publicată de Realitatea De Sibiu pe Miercuri, 28 Noiembrie 2018

Articolul precedentAnsamblul “Ardealul” duce tricolorul românesc pe Marele Zid Chinezesc
Articolul următorConcert simfonic dedicat Zilei Naţionale a României